A tesómmal ellentétben soha nem voltam különösebben Nutella-rajongó: nem kentem palacsintába, sem kenyérre és nem is kanalaztam az üvegből. :D
Hétvégén viszont valahogy mégis eszembe jutott, hogy jó lenne egy kis édesség, és mivel éppen mindenféle jó kis alapanyagot sikerült akciósan beszerezni, gyorsan neki is kezdtem ennek a finom, krémes, de azért a mogyoródarabokat is megmutató csokis mogyorókrémnek. :)
Ezzel a finomsággal köszöntöm az első tavaszi napsugarakat!!
- 150 g törökmogyoró
- 1 avokádó
- 4 ek. zsírszegény holland kakaópor
- 4 ek. juharszirup (vagy ízlés szerint egyéb édesítőszer)
- 1 tk. Bourbon vanília por
- 100 ml növényi tej
A hozzávalókat aprítógépbe adagoljuk, majd homogénre keverjük.
Majd előbb kiskanállal, később belátással fogyasztjuk. :)