Szia, Judit vagyok, a blog kiötlője és eddigi alkotója. Szenvedélyem a főzés, érdekel az egészséges életmód.

Étkezésünk teljes értékű, növényi alapú; hús-, tej- és tojásmentes, alkalmanként halfélékkel és tengeri herkentyűkkel kiegészítve. Szívesen kísérletezem különböző alapanyagokkal, de leginkább a könnyen elérhető, változatos, szezonális ételeket részesítjük előnyben.  Az oldalon ilyen ételekkel találkoztok ezután is. “Konyhaművészetem” velem együtt alakult – fejlődött, így az Archív menüpontban összes korábbi bejegyzésemet megtalálod.

Az Azvagyamitmeg(t)eszel oldal a jövőben csapatmunka eredményeként fog folytatódni, és a receptek mellett több életmód bejegyzéssel, bennünket foglalkoztató témával is fogtok találkozni. Kalandozzunk tovább együtt az egészséges életmód világában!

Véleményeteket bátran osszátok meg akár megjegyzésként, akár a Facebook oldalunkon, mert minden ötlet számít!

Szia, Aliz vagyok, hobbiból érdekel nagyon sok minden a lélektől kezdve az űrkutatásig és erről szívesen megosztom a gondolataimat. Szívesen próbálok ki új dolgokat, olvasok el izgalmas könyveket és kicsit “tanfolyammániás” is vagyok.

Általánosban még teljesen leblokkoltam, ha fogalmazni kellett, de azóta rájöttem, hogy ha magamtól írhatok arról ami érdekel, akkor az milyen felszabadító érzés.

Írásaimat gondolatébresztőnek szánom és nagyon szívesen veszem, ha hozzászóltok, és elmondjátok nekem mi a véleményetek az adott témáról, vagy arról is szívesen olvasok, hogy Titeket mi foglalkoztat éppen.