Az ital és a desszert után még mindig eper :). Ha szeretitek a különleges ízeket, ajánlom figyelmetekbe ezt a salátát.
Az öntethez:
- 1 bő tk. szarvasgombás olívaolaj
- só, frissen őrölt bors
- chili pehely
A salátához:
- 2 maréknyi friss spenótlevél
- 5 db koktélparadicsom
- 1 újhagyma fehér része
- 7 db eper
Először az öntet hozzávalóit kevertem el alaposan.
A spenótot megmostam, tányérra rendeztem. A koktélparadicsomokat 4 cikkre vágtam, az újhagymát vékonyan szeleteltem, majd a zöldségeket alaposan összeforgattam az öntettel, és a keveréket a spenót tetejére halmoztam. Az eperszemeket félbevágtam, és ezt is a salátára helyeztem.
Ízlés szerint kínálhatunk hozzá mini mozzarellát vagy kecskesajtot is.
Puffasztott rizsszelettel fogyasztottam
1 adag lesz belőle