
Takarékos tél – Ami marad, használd fel!
Ahogy a legutóbbi bejegyzésemben is láthattad, az év utolsó hónapjában úgy próbálok egészséges, főként növényi tápanyagokat előtérbe helyező ételeket készíteni, ...
Bővebben…
Bővebben…

Kapros – citromos tonhalkrém (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, zsírszegény recept)
Ahogy azt a kamramustra bejegyzésemben is említettem már, a kamrámban mindig lapul néhány tonhalkonzerv (soha nem olajos, mindig a sós ...
Bővebben…
Bővebben…

Tapenade (olívabogyó-pástétom)
Nagyon szeretem a könnyű mediterrán ízeket, így kedvenc éttermem a Pata Negra, ahol már a pincér érkezésekor kikérjük az olíva tálat ...
Bővebben…
Bővebben…

Dip Dip Hurrá!!
Számomra már egy egyszerű füstölt lazacos szendvics is az egyik legfinomabb étel, most viszont sikerült igen jó áron néhány csomagot ...
Bővebben…
Bővebben…

Szardellás dip dióval és mángolddal (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes recept)
Nagyon szeretünk mártogatni! Mindig tartunk a hűtőszekrényben 2-3 fajta kencét, így ha munka után hazatérve csak úgy harapnánk valamit, elég ...
Bővebben…
Bővebben…