Mézes – mustáros csirkemell

Van, amikor sok időt töltünk a konyhában, és akad, amikor gyorsan szeretnénk valami finomat. Mai ajánlatom egy igen egyszerűen és gyorsan elkészíthető főétel, sietős munkanapokra.

1/2 csirkemell
kevés só, frissen őrölt bors
1 ek. méz
2 ek. mustár
1 tk. vaj
néhány szál friss petrezselyemzöld

A csirkemellet felkockáztam, sóztam, borsoztam. 1 ek. méz és 2 ek. mustár keverékében pácoltam egy órán keresztül. Teflonserpenyőben kevés vajat hevítettem, majd a bepácolt húst puhára sütöttem. Mielőtt elkészült, kevés apróra vágott friss petrezselyemzöldet adtam hozzá.

Vizes burgonyapürével tálaltam – a burgonyát megfőztem, majd zsiradék nélkül, kevés főzővízzel összetörtem és habosra kevertem.

2-3 adag lesz belőle

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár