Héjában sült újburgonya házi petrezselyem pestóval

Kései ebéd vagy korai vacsora volt nálunk ez a nagyon egyszerű fogás, ajánlom kipróbálásra!!! :)

  • 9 közepes újburgonya
  • 1 nagy csokor petrezselyem
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 ek. darált dió
  • só, frissen őrölt bors
  • 2 ek. extra szűz olívaolaj

A burgonyát sütőben puhára sütöttem.

A petrezselymet a fokhagymával, a dióval, sóval, borssal és olajjal aprítógépben turmixoltam, majd a burgonyát a pestóval tálaltam.

Friss zöldségeket ettem hozá

3 adag lesz belőle

1Pingbacks & Trackbacks on Héjában sült újburgonya házi petrezselyem pestóval

  1. […] tésztához, szendvicshez, de akár süteményhez is. A blogon már olvashattatok pestós receptet itt, most egy újabb verziót mutatok […]

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár