1 – 2 – 3 és kész az ebéd :)

A nyári szünetem utáni első recept végtelenül egyszerű – éppen ezért ajánlom bárkinek jó szívvel sietős hétköznapokra.

  • kevés extra szűz olívaolaj
  • 4-5 nagyobb csiperkegomba
  • 1 fej lilahagyma
  • só, frissen őrölt bors
  • ízlés szerint egyéb fűszerek, pl. kakukkfű (nálam most ez is kimaradt)
  • 60 g durum penne a tálaláshoz

Az olívaolajat megmelegítettem, rádobtam a szeletekre vágott gombát, majd a szeletelt lilahagymát. Sóztam, borsoztam, kevés vizet öntöttem alá, majd fedő alatt puhára pároltam, végül az egészet lepirítottam.

Főtt tésztával kínáltam

1 adag lesz belőle

1Pingbacks & Trackbacks on 1 – 2 – 3 és kész az ebéd :)

  1. […] ami a receptben a főszerepet játssza, hiszen a sült gomba receptje már korábban felbukkant itt, akkor éppen tésztakörettel, a brokkoli pedig egyszerű párolt […]

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár