Salátavacsora tonhallal

Vacsorára általában salátát fogyasztok, és igyekszem minél többféle kombinációt alkotni, így lehetetlen megunni.

2 maréknyi zöldbab
1 babérlevél
1 nagyobb sárgarépa
1 tojás
1/2 doboz tonhalkonzerv (saját levében)

frissen facsart citromlé

A zöldbabot babérlevéllel ízesített vízben puhára főztem, majd leszűrtem. A sárgarépát lereszeltem. A tojást megfőztem, felszeleteltem. A hozzávalókat a tonhalkonzervvel együtt tányérra rendeztem, enyhén sóztam, frissen facsart citromlével ízesítettem, majd fogyasztáskor összekevertem.

1 kiadós adag lesz belőle

1Pingbacks & Trackbacks on Salátavacsora tonhallal

  1. […] vásárolunk tonhalkonzervet, de eddig leginkább salátában használtam, mint például itt, itt vagy itt, de készült belőle már reggelire való kence is, itt, illetve tésztához is gyakran […]

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár