Morzsa – puding – csoki

Ez a recept nem is valódi recept, inkább ötlet arra, hogy a morzsasütiből megmaradt “morzsát” hogyan használhatjuk fel.

  • 10 ek. “morzsa”
  • 1 cs. vaníliás pudingpor
  • 500 ml zsírszegény tej
  • 1 ek. DW Negyedannyi – Ugyanannyi édesítőszer
  • a tetejére zöld teával ízesített, xilittel édesített étcsokoládé, reszelve

A morzsát elosztottam 5 pohárba, és egy kisebb pohár talpával alaposan lenyomkodtam. A pudingot a csomagoláson lévő utasítások szerint megfőztem a tejjel és az édesítőszerrel, majd a pohárba adagoltam. A tetejére nagyon finom reszelt csokoládé került. És már kész is volt a finom és alakbarát desszert :) .

5 adag lesz belőle

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár