Tonhalsaláta

A reggeli vagy vacsora több, mint a szokásos kenyér-felvágott kombináció: egy kis fantáziával igazán változatos fogásokat varázsolhatunk az asztalra.

  • 1/2 doboz (kb. 75 g) tonhalkonzerv, saját levében, nem olajos
  • 2 kisebb csemegeuborka
  • 1 főtt tojás
  • 1 kis doboz natúr joghurt
  • 1 tk. light majonéz
  • 1/2 tk. mustár
  • kevés frissen facsart citromlé
  • csipetnyi só
  • citrombors
  • kevés DW folyékony édesítőszer

A tonhalkonzervet elkevertem az apró kockákra vágott csemegeuborkával és főtt tojással. Az öntet hozzávalóit alaposan eldolgoztam, majd a tonhalas keverékhez adtam.

Puffasztott rizsszelettel fogyasztottam.

2 adag lesz belőle

1Pingbacks & Trackbacks on Tonhalsaláta

  1. […] tonhalkonzervet, de eddig leginkább salátában használtam, mint például itt, itt vagy itt, de készült belőle már reggelire való kence is, itt, illetve tésztához is gyakran […]

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár