Fokhagymás-olívás tészta

Nem túlzás azt állítani, hogy a világ legegyszerűbb ételéről van szó. Mivel kevés az összetevője, fontos, hogy minőségi hozzávalókat válasszunk hozzá.

 

  • 65 g durum fusilli
  • extra szűz olívaolaj
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • frissen őrölt rózsabors
  • Grana Padano sajt

A tésztát sós vízben megfőztem. Az olívaolajon megpároltam (de nem barnítottam) az összezúzott fokhagymát. Amikor a tészta megpuhult, elkevertem a fokhagymás olívaolajjal, rózsaborsot őröltem rá, majd sajttal tálaltam.

1 adag lesz belőle

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár