Nyers zöldborsóleves

Ezt az ételt akkor készítettem, amikor még javában tombolt a zöldborsó szezon, és nagy adag zsenge, édes borsót kaptunk ajándékba. Annyira finom volt, hogy muszáj volt nyersen elkészítenem :).

  • 1 + 1/4 csésze zöldborsó (tisztítva)
  • 1 csésze mandulatej
  • késhegynyi őrölt fehér bors
  • csipetnyi só

1 csészényi zöldborsót a mandulatejjel, sóval, borssal alaposan összeturmixoltam, majd az 1/4 csészényi egész szemeket belekeverve tálaltam.

1 kiadós vagy 2 kisebb adag lesz belőle

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár