Penne házi pestóval és paradicsommal

Pestót készíteni nagyon hálás dolog: villámgyorsan elkészül, és rengeteg ételhez felhasználható: tésztához, szendvicshez, de akár süteményhez is. A blogon már olvashattatok pestós receptet itt, most egy újabb verziót mutatok be.

  • 1 nagy csokor bazsalikom
  • 1-2 ek. dió
  • 1-2 ek. olívaolaj
  • só, frissen őrölt bors

A tálaláshoz:

  • penne tészta
  • koktélparadicsom
  • olívabogyó

A pestó hozzávalóit aprítógépben turmixoltam. Elkevertem a megfőtt pennével, grillezett koktélparadicsommal és olívabogyóval.

Frissen a legfinomabb

2 adag lesz belőle

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár