Burgonyakrémleves

Télen sokszor vágyom egy tartalmas, melengető levesre, és mivel most nagyobb adag burgonyához jutottunk, a legújabb verzió egyszerűen ebből készült.

  • 4 közepes méretű burgonya
  • 1 vöröshagyma
  • só, frissen őrölt bors
  • majoránna
  • 1 bő ek. light sajtkrém

A burgonyát meghámoztam, kisebb kockákra vágtam, majd sóval, borssal ízesített vízben (kb, 1,2 l) a vöröshagymával feltettem főni. Amikor félig megpuhult, majoránnával fűszereztem. Miután teljesen megfőtt, 1 ek. light sajtkrémmel turmixoltam, így vált krémessé. Nagyon egyszerű étel, de annál jobban esik egy hideg napon.

4 – 5 adag lesz belőle

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár