Fahéjas – mogyorós süti a mikróból

Ha gyorsan szeretnénk valami finomat, remek megoldás a bögrés-mikrós süti, ami kiválóan variálható, így soha nem lehet megunni. Most délutáni nasiként egy fahéjas – mogyorós verzió került terítékre.

  • 1 tojás
  • 60 g kaukázusi kefir
  • kb. 1/2 ek. DW folyékony édesítőszer
  • 1 ek. zabpehely
  • 1 ek. bio puffasztott amaránt
  • 2 ek. mogyoróliszt
  • kevés szódabikarbóna
  • fahéj

A tojást felvertem, majd elkevertem a kefirrel és az édesítőszerrel. Hozzáadtam a zabpelyhet, az amarántot, a mogyorólisztet, a szódabikarbónát, majd fahéjjal fűszereztem. A mikró legmagasabb hőfokán 4 percig sütöttem, hagytam kicsit kihűlni, majd xilites szilvalekvárral fogyasztottam.

1 adag lesz belőle

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár