Egyik kedvenc sütim a Sport szelet, és most végre egészséges hozzávalókkal is elkészíthettem, Nonó fantasztikus receptjének köszönhetően, amit kicsit átalakítottam. Köszönet érte :) .

  • 150 g Korpovit keksz
  • 50 g diabetikus keksz
  • 1,5 ek. cukormentes holland kakaópor
  • 300 ml zsírszegény tej
  • 30 g DW 4:1 édesítőszer
  • 1 kupaknyi DW folyékony édesítőszer
  • 80 g kókuszzsír
  • 1 ek. rum aroma
  • 1 ek. cukormentes házi baracklekvár

A mázhoz:

  • 1 ek. szőlőmagolaj
  • 1 tábla magas kakaótartalmú étcsokoládé

A kekszeket aprítógépben felaprítottam, majd elkevertem a kakaóval. A tejet, az édesítőszereket és a kókuszzsírt összemelegítettem, de nem forraltam fel. A tejes keveréket, a rum aromát, majd a lekvárt a kekszhez adtam és alaposan eldolgoztam. Műanyag fóliával bélelt dobozba terítettem.

A mázhoz a szőlőmagolajjal felolvasztottam a csokoládét, ezzel borítottam a süteményt.