Tésztaszósz főzés nélkül – a 10 perces ebéd

Egy nap, amikor hazaértem, nagyon éhes voltam, hirtelen szerettem volna valami finomat enni. A konyhám tartalmához igazítva készült el ez az étel, amihez a tésztaszószt még főzni sem kell! Így bőven elkészülhetünk vele, mire a tészta megfő.

  • 50 g fussilli tészta
  • 1 kis csokor petrezselyem
  • 3/4 ek. extra szűz olívaolaj
  • 4 db bio szárított paradicsom (nem az olajos, hanem a natúr verzió)
  • 1 tk. pirított, aprított mandula
  • csipetnyi só és kevés frissen őrölt bors

A tésztát lobogó, sós vízben megfőztem. Eközben a szósz hozzávalóit aprítógépben alaposan eldolgoztam, hozzáadtam 3 evőkanálnyit a tészta főzővizéből, majd a tésztát leszűrve elkevertem a szósszal.

1 adag lesz belőle

2Pingbacks & Trackbacks on Tésztaszósz főzés nélkül – a 10 perces ebéd

  1. […] egyszerű ételt az itthon található hozzávalókból dobtam össze. Mivel a tésztaszószt ehhez és ehhez hasonlóan főzni sem kell, 10-15 perc alatt bőven elkészülhetünk vele. Jól jönnek […]

  2. […] gazdag leves után már nem is kell sokat gondolkodni, mi következzen utána, akár egy egyszerű tésztaétel, akár egy saláta is megfelelő lehet. De ha nagyon nincs időm főzni, csak felkapok mellé egy […]

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár