Ez az a májkrém, ami miatt el fogod felejteni a boltok polcain található konzerveket! :) Villámgyorsan elkészül, és igazán ízletes.
- 1 ek. bio kukoricacsíra olaj (hidegen sajtolt)
- 1 kisebb vöröshagyma, apróra vágva
- 250 g csirkemáj
- só, frissen őrölt bors
- majoránna
- 2 tk. mustár
- 1,5 ek. light joghurtos sajtkrém
A felmelegített olajon megpároltam az apróra vágott hagymát. Amikor a hagyma megpuhult, hozzáadtam a falatnyi darabokra vágott csirkemájat. Sóztam, borsoztam, majoránnával fűszereztem, végül 2 tk. mustárt adtam hozzá. Lassú tűzön, fedő alatt pároltam, amíg teljesen megpuhult. Hagytam, hogy teljesen kihűljön, majd a joghurtos sajtkrémmel aprítógépben pépesítettem.
Csak ajánlani tudom :)