Házi májkrém

Ez az a májkrém, ami miatt el fogod felejteni a boltok polcain található konzerveket! :) Villámgyorsan elkészül, és igazán ízletes.

  • 1 ek. bio kukoricacsíra olaj (hidegen sajtolt)
  • 1 kisebb vöröshagyma, apróra vágva
  • 250 g csirkemáj
  • só, frissen őrölt bors
  • majoránna
  • 2 tk. mustár
  • 1,5 ek. light joghurtos sajtkrém

A felmelegített olajon megpároltam az apróra vágott hagymát. Amikor a hagyma megpuhult, hozzáadtam a falatnyi darabokra vágott csirkemájat. Sóztam, borsoztam, majoránnával fűszereztem, végül 2 tk. mustárt adtam hozzá. Lassú tűzön, fedő alatt pároltam, amíg teljesen megpuhult. Hagytam, hogy teljesen kihűljön, majd a joghurtos sajtkrémmel aprítógépben pépesítettem.

Csak ajánlani tudom :)

1Pingbacks & Trackbacks on Házi májkrém

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár