Tonhalsalátával töltött paradicsom

A tonhal igen nagy segítség akkor, amikor hirtelen kell összedobni a másnapi ebédet, vagy éppen a vacsorát. Ez a kép még korábban készült, amikor még tobzódtunk a lédús paradicsomokban, de a saláta önmagában is megállja a helyét.

  • 1 tonhalkonzerv (saját levében, nem olajos)
  • 2 kisebb újhagyma
  • 10 db fekete olívabogyó
  • 2 ek. extra szűz olívaolaj
  • só, frissen őrölt bors
  • zöld fűszerek ízlés szerint: nálam most kapor és bazsalikom (a fagyasztóból)
  • paradicsom és pirított kenyér a tálaláshoz

A tonhalkonzervet villával összetörtem, alaposan kikevertem az apróra vágott újhagymával, olívabogyóval és az olívaolajjal. Sóval, borssal, zöld fűszerekkel ízesítettem, majd paradicsommal és pirítóssal tálaltam.

Kiváló gyors étel.

2 adag lesz belőle

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár