Tonhalas – kukoricás spagetti

Az egyik leggyorsabb étel, ami elkészülhet a konyhánkban, amíg a tészta megfő, a feltét már össze is áll.

  • 150 g durum spagetti
  • 1+2 extra szűz olívaolaj
  • darabka póréhagyma
  • 1 doboz tonhalkonzerv (saját levében, nem olajos)
  • 1/2 üveg bio kukoricakonzerv
  • frissen őrölt bors

A spagettit sós, olívaolajos vízben megfőztem. Amíg a tészta főtt, elkészítettem a feltétet.

2 ek. olívaolajon megpároltam a felkarikázott póréhagymát. Amikor megpuhult, hozzáadtam a tonhalat és a kukoricakonzervet. Sóztam, borsoztam, majd elkevertem a kész spagettivel.

15 perc múlva már tálaltam is.

2 adag lesz belőle

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár