ajánló életmód inspiráció

Gyógyító szavak

“Sajnálom
Kérlek bocsáss meg
Köszönöm
Szeretlek”

Mennyire éreztétek könnyűnek elolvasni ezeket a szavakat?
Mennyire éreznétek könnyűnek kimondani hangosan?Mennyire éreznétek könnyűnek elmondani ezt egy hozzátok közelálló személynek (akár személyesen, akár csak gondolatban)?

 

Ez a Ho’oponopono, egy ősi hawaii ima szavai, amelyek gyógyító hatással bírnak. Nem kötelező elhinni, tessék kipróbálni: ha zavar valaki, vagy valami, akkor mondogasd magadban vagy hangosan ezeket a szavakat és nézd meg mi történik.

Amikor először találkoztam ezzel, nem vettem komolyan. Elolvastam, félretettem és sokáig eszembe sem jutott. Aztán valami miatt újra felbukkant és akkor gondoltam kipróbálom. A megbocsátás és az alázat gyakorlása nem volt egyszerű a számomra, viszont fontosnak éreztem, hogy életem része legyen.

Kiválasztottam tehát egy személyt, akivel problémám adódott, mert nem tudtam neki megbocsátani és ismételgetni kezdtem a fenti szavakat, kimondva, hangosan. Először csak a torkom szorult el, majd már nem is tudtam megállni sírás nélkül. Viszont elmúlt a neheztelésem, elmúlt a haragom, már nem akartam elégtételt venni, és teljesen megváltoztatta a hozzáállásomat a problémás személyhez. Tényleg próbáljátok ki!

Aztán meghallottam, hogy meg is zenésítették (többen is!) és ha valami fülbemászó, arra sokkal jobban emlékszik az ember, bármikor szívesen énekli az előadóval együtt, ha hallja rádióban, vagy youtube-on.

Két, számomra nagyon kedves számot szeretnék ajánlani nektek, mindkettőt a hawaii ima ihlette: Bagdi Bella – Ho’ponopono és Kowalsky meg a vega – Varázsszavak

Hallgassátok egészséggel!

Kíváncsian várom, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban, kivel mi történt, miután kipróbálta?

kép forrása: http://universo-da-luz.webnode.com.br/ho-oponopono/