Az egy hozzávalós recept (mindenmentes :) )

Kipróbáltam. Tetszett. 1 hozzávalóval is lehet finomat alkotni. :)

 

  • 1 fej kelkáposzta

A kelkáposztát 0,5 cm széles szeletekre vágtam. Sütőpapírral borított tepsiben, előmelegített sütőben addig sütöttem, amíg szép aranybarna színt nem kapott. Közben meg is fordítottam, hogy mindkét oldala karamellizálódhasson.

Felhasználható köretként, langyos őszi salátákhoz, illetve jófajta kovászos kenyér tetején, édes chili szósszal – na az valami pazar. :)

(Utólag lehet tetszőlegesen sózni – borsozni is akár.)

3-4 adag lesz belőle

 

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár