“Bűvös” grissini

Ahogy már  a vegán sós kréker esetében is megosztottam veletek, a sós rágcsálnivalók jobban megmozgatják a fantáziámat, mint a sütemények.

Íme, egy újabb felhasználási módja a “bűvös” kenyértésztának – ugye megmondtam, milyen sokoldalú? :)

A grissinit kínálhatjuk mártogatósokkal, kencékkel, de önmagában is nagyon finom.

A kenyértészta alapreceptnél megadott instrukciók szerint elkészítettem a kelt alaptésztát. Diónyi golyókat formáztam belőle, amiket vékonyra sodorintattam, vízzel megkentem, és fekete szezámmaggal megszórtam.

Sütőpapírral borított tepsiben, előmelegített sütőben világosbarnára sütöttem a kis rudakat.

Nagy adag grissini lett belőle.

1Pingbacks & Trackbacks on “Bűvös” grissini

  1. […] kenyértészta receptet, nem tudok betelni vele: készítettem már belőle pizzát, zsemlét és grissinit is. De még ezt az élményt is lehet […]

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár