Ebéd a biodobozból

Ezzel a rövid bejegyzéssel megmutatom nektek, hogy milyen könnyű helyi, szezonális (biodobozos)alapanyagokra alapozva összedobni egy húsmentes, mégis színes és változatos ebédet.

 

És hogy mi van a tányérkámban? :)

  • kétféle burgonya, héjában sütve, fokhagymás-rizstejszínes öntettel
  • fekete szezámmaggal és mézzel sütött sárgarépa és lila hagyma
  • fehérboros párolt lila káposzta
  • rukkola saláta málnás balzsamecettel nyakon öntve

Szólj hozzá

A weboldal ún. cookie-kat vagy sütiket használ. (Több információ)

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár